Előfizetői tartalom

Hét program, amely feledhetetlen élményt nyújthat a fogyatékkal élőknek a Műtárgyak Éjszakája Fesztiválon

műtárgy.com
A Műtárgyak Éjszakája Fesztiválon külön figyelmet fordítunk arra, hogy olyan speciális események és foglalkozások is legyenek, amelyek egyrészt a művészet és az érzékenyítés kapcsolatáról szólnak, másrészt pedig elérhetőek fogyatékossággal élő látogatóink számára is. A résztvevők a művészet különböző területeit fedezhetik fel az interaktív programokon, tárlatvezetéseken és workshopokon keresztül.

1. Iparművészeti Múzeum - Ráth György-villa: Tapintható szecesszió - múzeumpedagógiai érzékenyítő program Ez a program kivételes lehetőséget nyújt a látogatók számára, hogy az iparművészeti tárgyak médiumán keresztül megismerjék a századforduló hangulatát és a szecesszió stílusának sajátosságait. A tapintás élményét fókuszba állítva izgalmas szemléltető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés