Előfizetői tartalom

Felfedték a milliomosmágneseket: ezek a világ leggazdagabb városai

Portfolio
Vannak a világon olyan városok, amelyekben rengeteg dollármilliomos él: New Yorkban például minden 24. lakos dollármilliomosnak számít, de az egy főre jutó vagyonban még mindig Monaco vezet. Vannak olyan várások is a világon, ahol gombamód nőnek ki a milliomosok, és egy friss jelentés arra is rávilágít, melyek a legdrágább városok a világon.

A Henley & Partners tanácsadó cég által készített, a leggazdagabb városokat rangsoroló globális rangsor szerint New Yorkban közel 350 000 dollármilliomos él, ami a legmagasabb szám minden más város közül, és 48%-kal több, mint egy évtizeddel ezelőtt. Ez azt jelenti, hogy a 8,26 millió lakos közül minden 24-diknek hét számjegyű nettó vagyona van, míg 2013-ban ez az arány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés