Előfizetői tartalom

Jó hírt hozott az Apple, emelkedik az árfolyam

Portfolio
Az Apple kínai okostelefon-értékesítései 52%-os növekedést mutattak az előző év azonos időszakához képest áprilisban, folytatva a márciusi pozitív tendenciát a Huawei és más helyi versenytársak miatt egyre nagyobb piaci verseny ellenére - írja a Reuters. A befektetőket némileg meglepte a fejlemény, nagy emelkedéssel indíthatja a napot az Apple részvénye.

Az Apple okostelefon-értékesítései jelentős növekedést mutattak Kínában, áprilisban 52%-os emelkedéssel 3,5 millió darabra nőttek az előző év azonos időszakában regisztrált 2,3 millióról. Ez az ugrás az amerikai óriáscég számára fontos fordulópontot jelent a világ legnagyobb okostelefon-piacán, ahol egyre fokozódik a verseny az olyan helyi gyártókkal, mint például...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés