Előfizetői tartalom

Szórja a piacra a bitcoint a 10 éve csődbe ment kriptotőzsde

Portfolio
Az Arkham Intelligence adatai szerint a 2014-ben csődbe ment japán kriptotőzsde, a Mt. Gox ma hajnalban legalább 42 830 bitcoint utalt ki az úgynevezett "hideg tárcáiból", a tranzakciók értéke mintegy 2,9 milliárd dollár volt. A kriptopiaci szereplőket meglepte a fejlemény, kisebb esést láthatunk a bitcoin árfolyamában - ráadásul itt nem áll meg a történet, a frissebb adatok szerint később még több kriptovalutát értékesített a csődbe ment tőzsde.

Financial IT 2024 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio június 11-ei Financial IT rendezvényén. Regisztráció és részletek itt! Információ és jelentkezés A 2014-ben összeomlott és megszűnt bitcoin-tőzsde az adatok szerint kedden, hongkongi idő szerint 11:00 órakor több tranzakcióban ismeretlen címre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés