Előfizetői tartalom

Véleményt mondott az Alteóról a hitelminősítő

Portfolio
Az Alteo a vonatkozó tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a BÉT odlalán közölte, hogy a Scope Ratings hitelminősítő elvégezte a társaság által kibocsátott kötvényekre vonatkozó hitelminősítésének éves felülvizsgálatát - a minősítés változatlan maradt, az Alteo, mint kibocsátó és a kötvények BBB- kategóriában maradtak stabil kilátásokkal.

A társaság a 2019-2020. években kétszer is bocsátott ki kötvényt a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Kötvényprogram keretén belül. A programban való részvétel feltétele volt, hogy a kibocsátandó kötvények legalább B+minősítést szerezzenek egy Európai Értékpapír-piaci Hatóság (ESMA) által nyilvántartásba vett hitelminősítőtől. A Scope Ratings most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés