Előfizetői tartalom

Itt a régi ismerős: 13 kérdés és válasz a megújuló szuperállampapírról

Beke Károly, ÁKK
Júniustól elérhető lesz a megújult Magyar Állampapír Plusz (MÁP Plusz). Az 5 éves születésnapjára magasabb kamatot és új kibocsátási módot kap az évekig legnépszerűbb lakossági állampapír. A MÁP Plusz így újra kiváló választás lehet azok számára, akik rugalmasan hozzáférhető, mégis versenyképes kamatozású megtakarítást keresnek. Az új MÁP Plusz bevezetésével egy időben kivezetésre kerül az Egyéves Magyar Állampapír (1MÁP). Összegyűjtöttük a legfontosabb kérdéseket a megújuló termékkel kapcsolatban, és meg is válaszoltuk azokat.

1. Miért volt szükség a MÁP Plusz megújítására? Az ÁKK 2022-ben megújította lakossági állampapírokra vonatkozó stratégiáját, melynek egyik lényeges eleme, a portfólió szemlélet, amely azt célozza meg, hogy minden befektetői élethelyzetre, megtakarítási időre és igényre lehetőséget nyújtson, ezzel növelve a befektetők számát is, ami szintén az egyik kulcspontja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés