Előfizetői tartalom

Ilyen pocsék évet 10 éve nem látott a magyar kockázati- és magántőkepiac

Portfolio
A kockázati- és magántőke finanszírozásban részesülő magyar vállalatok száma 2023-ban 38%-kal csökkent 2022-höz képest, a befektetések értéke pedig drasztikusan, 58%-kal esett vissza. Ez a kockázati- és magántőke-piac elmúlt tíz évének legrosszabb eredménye – közölte a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) az Ernst&Younggal közösen készített 2023. évi jelentésében.

Megjelent a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) az Ernst&Younggal közösen készített 2023. évi jelentése, mely az Invest Europe adatgyűjtési platformján (EDC) gyűjtött adatok alapján kétféle szemléletben, piaci és iparági megközelítésben készült. A piaci szemlélet a magyarországi székhelyű vállalatokba történt befektetéseket összesíti, míg az iparági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés