Előfizetői tartalom

Kiderültek a STRT Holding zártkörű tőkeemelésének részletei

Portfolio
A STRT Holding azonosította azokat a természetes és jogi személyeket, akiket fel kíván kérni a zártkörű tőkeemelés keretében kibocsátandó új törzsrészvények vonatkozásában a részvények átvételére vonatkozó előzetes kötelezettségvállaló nyilatkozatok megtételére. A kibocsátó igazgatósága döntött arról is, hogy azoknak a befektetőknek, akik 50 000 000 forint feletti össz-kibocsátási értéken jegyeznek részvényeket, sávos diszkontot biztosít.

A STRT Holding tájékoztatja a befektetőket, hogy a kibocsátó azonosította azt a legfeljebb 149 természetes, illetve jogi személyt, akiket fel kíván kérni a zártkörű tőkeemelés keretében kibocsátandó új „A” sorozatú törzsrészvények vonatkozásában a részvények átvételére vonatkozó előzetes kötelezettségvállaló nyilatkozatok megtételére. A kibocsátó igazgatósága...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés