Tíz éve nem áramlott ilyen sok pénz az amerikai pénzpiaci alapokba

2019. augusztus 16. 08:53    
nyomtatás
 
202 milliárd dollárral bővült az amerikai pénzpiaci alapok kezelt vagyona az előző három hónapban, ami tíz éve nem látott érték - derítette ki a Morningstar Inc.

Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások

Csak júliusban 76 milliárd dollár áramlott a pénzpiaci alapokba, miközben a Fed 2008 óta nem látott módon vágta az irányadó kamatokat.

Az adóköteles kötvényekbe fektető alapok is komoly beáramlást könyvelhettek el: 40,2 milliárd dollár célozta meg ezeket az eszközöket az elmúlt hónapban, míg az előző 12 hónapban összesen 206 milliárd dollár vándorolt ebbe a szektorba.

(Reuters)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium