Előfizetői tartalom

Ipartervesek grafikáira licitálhatunk

Portfolio
Az Iparterveseknek mostanában több okból is aktualitása van: egyrészt a két híres, 1968-as és 1969-es, egész művésznemzedéket meghatározó kiállítást ötven éve rendezték meg, másrészt a Ludwig Múzeum nagyszabású csoportos tárlattal tiszteleg az alkotók előtt. Most pedig grafikai aukción vásárolhatunk az Ipartervesek munkáiból, ami rendkívül jó lehetőséget biztosít arra, hogy az egyre népszerűbbé és keresettebbé váló művészek alkotásaihoz mérsékelt áron juthassunk hozzá. Ráadásul ezek a művek igen szerteágazóak, így aztán mindenki megtalálhatja közöttük a kedvére való darabokat.

Nádler István: Rátalálva. (Papír, rézkarc)A stíluspluralitás a már említett két tárlaton is megmutatkozott. A kiállítások kurátora, a frissen végzett művészettörténész, Sinkovits Péter ugyanis tizenegy avantgárd művész képeit állította ki az egykori Ipari Épülettervező Vállalat belvárosi székházában, lefedve a kor haladó irányzatainak nagyját. Az első, 1968-as...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés