Előfizetői tartalom

A magyarok több mint felének nincs megtakarítása

Portfolio
Fontosnak tartják az öngondoskodást a magyarok, hiszen nem bíznak a majdani állami nyugdíjuk vásárlóerejében, de legtöbbjük nem képes félretenni nyugdíjas éveire, állapítja meg az Allianz Csoport legfrissebb felmérése. Ha mégis megtakarításra kerül sor, akkor a lekötött forintbetét, a forintalapú életbiztosítás és az önkéntes nyugdíjpénztár a legnépszerűbb a lakosság körében. A következőkben az Allianz sajtóközleményét közöljük.

Az Allianz Csoport nemzetközi Bizalom Felmérése 2008-ban már megmutatta, hogy Európában a magyarok aggódnak leginkább országuk általános helyzete miatt, az Allianz Hungária megbízásából a GFK piackutató cég által 2011 áprilisában végzett kutatás szerint pedig a magyarok ma még borúlátóbbak, mint 3 évvel ezelőtt. A kutatás során ezer, 15 évesnél idősebb férfit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés