Kulcsfontosságú szintről pattant el a forint

2019. június 12. 17:57    
nyomtatás
 
Ahogyan azt már hétfőn megjósoltuk, gyengülésnek indult a forint az euróval szemben. A szerdai kereskedésben 322 fölé került a kurzus. Mindez azért is érdekes, mert közben a régiós devizák erősödtek.

Alfa Trader - több mint devizakereskedés. Kérje demószámláját még ma!

Hétfőn, az ünnepek alatti kereskedésben a 320-as szint alatt járt az euró-forint keresztárfolyam. Már akkor jeleztük, hogy a 319-320-as szint erős támasz a továbbiakban, ahol elakadhat a forint gyors erősödése.

Ez be is következett: a szerdai kereskedésben fokozatos leértékelődés jellemezte a hazai fizetőeszközt, majd délután érkezett egy újabb gyengülő hullám, melynek hatására a jegyzések a 322-es szint fölé kerültek.

Kulcsfontosságú szintről pattant el a forintA forint mai teljesítménye kifejezetten érdekes, ha megnézzük, mit csinált a lengyel zloty szerdán. Az euróval szemben a 4,25-ös szintig erősödött a lengyel fizetőeszköz, ilyen erős szinteken legutóbb tavaly augusztusban járt. Vagyis közel egyéves csúcsról beszélhetünk a lengyel zloty esetében.

Kulcsfontosságú szintről pattant el a forintDe ugyanígy erősödött a cseh korona is, vagyis azt mondhatjuk, hogy a forint lógott ki a sorból a régióban.

Kulcsfontosságú szintről pattant el a forintElőző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Rendezvényszervező
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium