Előfizetői tartalom

Enyhe korrekció a régiós kötvény- és devizapiacokon

Portfolio
A forint a három másik fontosabb régiós devizához (lengyel zltoy, cseh- és szlovák korona) hasonlóan reggel enyhe gyengülést mutatott az euróval szemben az előző napok erősödési trendjét követően. A devizagyengülések kötvénypiaci korrekciókkal társultak: az előző napokban tapasztalt intenzív hozamcsökkenések megálltak, illetve enyhén megfordultak. A magyar referencia-papíroknál tegnap késő délutánhoz képest jellemzően 2-4 bp-os hozamemelkedések látszanak.

eurhufcomp Az utóbbi percekben a régiós devizák enyhe visszaerősödést mutatnak, a kis korrekciót feltehetően többen jó beszállási szinteknek tartják. A forint/euró jegyzések 11:19-kor 243.89-244.19-nél mozogtak, szemben a tegnap esti 243.72-243.10-es zárószinttel. A kurzus egy időre a 244-es szint fölé került, a forint ennek ellenére továbbra is erős. A magyar piaci folyamatokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés