Előfizetői tartalom

Áttörte a 252-es szintet a forint - 3 és fél hónapos mélypont

Portfolio
Az elmúlt percekben újabb lendületet vett az eladói nyomás a forintpiacon, az euróval szembeni kurzus áttörte az erős támaszszintnek tartott 252-es szintet, és jelenleg a 252-252.30-as sávban kereskednek a két devizával. A forint a mai napi kb. 0.5%-os leértékelődéssel 3 és fél hónapos mélypontra gyengült a közös európai fizetőeszközzel szemben.

eurhufcomp Az alig egy órával ezelőtt közzétett adatok szerint az aukciókon a fokozott kereslet mellett jelentős hozamemelkedések következtek be, ami arra utal, hogy a befektetők csak egyre drágábban hajlandók finanszírozni a magyar költségvetés hiányát. A részvénypiacon is erőteljes korrekció mutatkozik. A régióban a zloty (kb. -0.8%) és a cseh korona (kb. -0.4%) is gyengül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés