Előfizetői tartalom

Ismét csúcsközelben a forint - nem mi leszünk az utolsók a régióban?

Portfolio
Ma reggel ismét a 248 körüli szintig süllyedt a forint, de múlt csütörtökhöz hasonlóan most sem sikerült tovább fokozni a másfél hónapos árfolyamcsúcsot. A jegyzések a 248-248.50 közötti sávban járnak, az enyhe forinterősödésben a zloty-nak is hatása van. Az állampapírok másodpiacán az 1 éves és hosszabb lejáratoknál 3-5 bp-os hozamcsökkenések látszanak tegnap estéhez képest. Ma piacmozgató hírre nem számítunk, fontosabb belföldi makroadat pénteken lesz leghamarabb (októberi infláció).

eurhufcomp A lengyel miniszterelnök-jelölt Kazimierz Marcinkiewicz egy lapinterjúban kijelentette, hogy az ország várhatóan 2009-ben fogja teljesíteni az euró bevezetéséhez szükséges maastrichti feltételeket, és akkor érdemes majd elkezdeni gondolkodni a konkrét bevezetési dátumról. A napokban a politikus már jelezte, hogy a most induló négy éves kormányzati periódusban bizonyára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés