Előfizetői tartalom

Sorban álltak a vevők a rövid papírokért

Portfolio
Mára likviditási diszkontkincstárjegy-aukciót (D081008 6 hetes hátralevő futamidejű) tűzött ki az Államadósság Kezelő Központ, melyen befektetői oldalon erős vételi érdeklődés (93.9 milliárd forintnyi ajánlat) mutatkozott. Így az eredetileg meghirdetett mennyiségnél (30 milliárd) 10 milliárddal több ajánlatot fogadott el az ÁKK.

A lefedettség 3.13-szoros, míg az aukciós átlaghozam 8.60%-os lett. A mai aukció során az elfogadott ajánlatok hozama 8.49% és 8.61% között szóródott. A 8.60%-os átlaghozam azt tükrözheti, hogy a piac a következő bő egy hónapra még nem árazta be a kamatcsökkentést.A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés