Előfizetői tartalom

Újabb terv feletti értékesítés!

Portfolio
Az Államadósság Kezelő Központ által mára kitűzött 12 hónapos (D090729) diszkontkincstárjegy-aukción az értékesítésre meghirdetett 45 milliárd forintnyi mennyiségre összesen 164.91 milliárd forint összegben érkezett ajánlat. Az erős vételi érdeklődésre való tekintettel az ÁKK az eredetileg meghirdetettnél 10 milliárddal nagyobb mennyiséget fogadott el. A lefedettség 3.66-szoros, az aukciós átlaghozam pedig 8.61 százalékos lett.

A mai aukciós átlaghozam egy bázisponttal magasabb a tegnapi 12 hónapos másodpiaci referenciahozamnál, míg a két héttel ezelőtti legutóbbi kibocsátás átlaghozamától 17 bázisponttal marad el. A mai aukció során az elfogadott ajánlatok hozama 8.55 és 8.63 százalék között szóródott.A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés