Előfizetői tartalom

Jelentős hozamugrás a mai aukción!

Portfolio
Az Államadósság Kezelő Központ által mára kitűzött 3 hónapos (D090107) diszkontkincstárjegy-aukción az értékesítésre meghirdetett 45 milliárd forintnyi mennyiségre összesen 105.2 milliárd forint összegben érkezett ajánlat. Az erős vételi érdeklődés mellett az ÁKK az eredetileg meghirdetett mennyiséget fogadta el. A lefedettség 2.34 -szeres, az aukciós átlaghozam pedig 8.96 százalékos lett.

A mai aukciós átlaghozam a tegnapi 3 hónapos másodpiaci referenciahozamnál 21, a múlt heti kibocsátás átlaghozamánál pedig 18 bázisponttal magasabb. A mai aukció során az elfogadott ajánlatok hozama széles sávban, 8.75 és 9.06 százalék között szóródott.A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes jogi információ

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés