Előfizetői tartalom

Egekbe szöktek az állampapírhozamok!

Portfolio
A napok óta tartó nagyon alacsony likviditás után a ma délutáni órákban gyakorlatilag megszűnt a kereskedés a magyar másodlagos állampapírpiacon, a vételi oldal eltűnt, az elsődleges állampapírkereskedők lényegében nem mernek árat jegyezni. A nemrégiben közzétett adatok szerint a másodlagos állampapírpiaci referenciahozamok intenzív emelkedést mutattak.

Kapcsolódó cikkünk2008.10.09 16:57 Megszűnt a kereskedés az állampapírpiacon! - Állami beavatkozásra van szükség?Legnagyobb mértékben a három éves kötvények (2011/C) kötvények referenciahozama emelkedett, a mai szint (10.92%) 67 bázisponttal múlta felül a tegnapit. Az öt, a 10 és az 15 éves kötvények referenciahozamai is 40 bázispont feletti emelkedést jeleztek, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés