Előfizetői tartalom

Túl a 300-on - merre tovább forint? - Portfolio Forint Reggeli holnap!

Portfolio
2009 első napjai újabb történelmi mélypontot hoztak a forint árfolyamában. Az általánosan negatív globális befektetői környezetben a közép-európai devizák együtt gyengültek, ugyanakkor a forint esetében számos országspecifikus tényező is kiemelhető. A közel 30%-os gyengülés és a 300-as szint áttörése után kérdés, hogy folytatódhat-e a leértékelődés, illetve egy ilyen helyzetben az MNB hogyan viselkedhet az inflációs célkövetés rendszer prioritásainak figyelembe vételével. Hogyan néz ki a forint az országhatárokon kívülről? Meghívott hazai és külföldi szakértőink ezekben a kérdésekben igyekeznek tájékozottá tenni eseményünk résztvevőit február 5-én 8.00 órától a Gerbaud étteremben.

A 2006-ban indított rendezvénysorozatban egyes gazdasági témákat villásreggeli formában is feldolgozunk, reggel 8-10-ig, kerek asztaloknál, reggeli mellett. A zártkörű rendezvényeken kb. 60 szakember 3-4 meghívott előadó segítségével vitathatja meg az iparágat érintő témákat. A rendezvényen magas szintű kapcsolatépítésre is lehetőség nyílik a résztvevő gazdasági-...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái