Előfizetői tartalom

Kitartóan erős a forint - 294-nél az euró

Portfolio
Miközben a nemzetközi befektetői hangulat a délelőtti javulás után fokozatos romlást mutatott, a forint csaknem teljesen meg tudta őrizni délelőttre elért kéthavi csúcsát az euróval szemben. A régiós devizák is jól teljesítettek. A forint erősödésével párhuzamosan az állampapírok másodpiacán, elsősorban a kötvényeknél jelentős hozamcsökkenés következett be. Erről bővebben alábbi cikkünkben olvashat:

Kapcsolódó cikkünk2009.04.06 16:33 Száguldanak lefelé a hozamok - Meddig tarthat az erősödés?Forintpiaci kilátásokról további információk: Mi lesz a forinttal és Magyarországgal? - Kérdezd a Raiffeisen elemzőjét! A stabil 295-296 közötti indulást követően több hullámban intenzíven erősödött a forint: az euróval szembeni jegyzések 11 órára 292-ig süllyedtek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés