Előfizetői tartalom

Kósa megszólalt - hanyatlik a forint

Portfolio
Miközben továbbra is kedvező volt ma a nemzetközi befektetői hangulat és a régiós devizák piacán is viszonylagos stabilitás mutatkozott, aközben a forint délután 2 óra utántól esni kezdett az euróval szemben. Késő délután már 280-nál járt az euróval szemben. Az ok nagy valószínűséggel Kósa Lajosnak egy mai konferencián elmondott beszéde. A hazai tőzsdén is elromlott a hangulat: miközben az európai piacok a nyitás óta stabilan tartják magukat, addig a BUX délután kettőkor meredek lejtmenetbe kezdett. A piaci szereplők egyértelműen negatívan értékelték a Fidesz ügyvezető alelnökének mai szavait.

17:25 Hanyatlás jeleit mutatja a forint a késő délutáni, elsősorban már Londonból és New Yorkból vezérelt kereskedésben. Az euróval szembeni jegyzések 280 fölé ugrottak. Ez napon belül bő 2%-os forintesést jelent, miközben a régiós devizák stabilak maradtak.A dollárral szembeni forintjegyzések már 230-nál, míg a svájci frankkal szembeniek 199.50-nél járnak a bankközi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái