Előfizetői tartalom

Megkönnyebbülhetnek a devizahitelesek - Megtört a frank ereje (Commerzbank)

Portfolio
Megtört a svájci frank erősödésének lendülete az euróval szemben. Jelenleg 1,30 felett konszolidálódik az árfolyam, van esélye egy korrekciónak is 1,33 fölé. Az árfolyammozgás jellegét nagyban befolyásolhatja a mai KOF indikátor - a svájci gazdaság következő fél évi növekedési kilátásait jelző index -, melyben csökkenést vár a piac - írja napi kommentárjában a Kerékgyártó Imre a Commerzbank treasury sales osztályvezető-helyettese. Van rá lehetőség, hogy a forint kissé eltávolodjon a rekordszintektől.

EUR/HUF (282,70 - 284,70): Összesen 50 milliárd forintnyi 3, 5, és 10 éves államkötvényt dobott a piacra az ÁKK tegnap. Az aukció sikeresnek mondható, hiszen törékeny nemzetközi befektetői hangulatban elvitték a felkínált mennyiségeket a befektetők. A dolog árnyoldala a hozam lett. Utólag nehéz latolgatni, hogy mi lett volna akkor, ha kedd délután nem megy el az ominózus e-mail...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái