Előfizetői tartalom

Újabb mélyponton a forint - Jöhet a 290-es euró?

Folytatódott a borongós hangulat ma hajnalban az ázsiai piacokon, amelynek során a részvénypiacok estek, a menedéknek tekintett devizák pedig erősödtek. A befektetők a következő napokban megjelenő kulcsfontosságú amerikai makroadatok előtt óvatosságból csökkentik a kockázatos pozíciókat, illetve eleve aggódnak a világ legnagyobb gazdaságának kilátásai miatt. A forint a svájci frankkal szemben új történelmi mélypontra esett, az euróval szemben egyhavi mélypontra, a dollárral szemben csaknem kéthavi mélypontra lökték ma reggel. Devizakereskedők a Portfolio.hu-nak kifejtve véleményüket könnyen elképzelhetőnek tartják, hogy az euróval szemben 290-ig is emelkedhet rövid távon az árfolyam.
Cikkünket folyamatosan frissítjük az aktuális devizapiaci és egyéb fejleményekkel.Kapcsolódó cikkünk2010.08.31 08:05 Pofont kapott az amerikai tőzsde, esik a japán piac13:55 Kora délután újra enyhe forintgyengülési hullám volt tapasztalható a bankközi piacon, amelynek nyomán az euróval szembeni jegyzések a 287,8-as, a frankkal szembeniek a 222,9-es, míg a dollárral szembeniek...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái