Előfizetői tartalom

Egy éve nem adott el ennyi kötvényt az ÁKK

Portfolio
A délelőtti erős aukciós vételi érdeklődés után a délutáni, ún. nem-kompetitív államkötvény tenderekre összesen 25,4 milliárd forintnyi mennyiséget hirdetett meg az Államadósság Kezelő Központ, az elspdleges forgalmazók pedig a teljes mennyiségre igényt tartottak. A délelőtti és a délutáni kibocsátásokon összesen 95,35 milliárd forintnyi kötvény talált gazdára, egy nap alatt ennyi államkötvényt utoljára tavaly júliusban értékesített az adósságkezelő.

A 3 éves kötvényből a délutáni tenderre 11,0, az 5 évesből 7,1, míg a 10 évesből 7,2 milliárd forintnyit hirdetett meg az ÁKK és a beérkezett ajánlatok alapján valamennyi vételi igényt el tudott fogadni a kibocsátó a délelőtt kialakult átlagos aukciós hozamszintek mellett.Kapcsolódó cikkünk2010.09.09 11:36 Rákapcsolt a forint - Tolongtak a magyar kötvényekért a befektetők!A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés