FONTOS Mennyire drága a tankolás Magyarországon?
 
Előfizetői tartalom

Jövőre több magyar devizakötvény kibocsátás várható

Portfolio
A 2011-re előre jelzett 4 milliárd eurónyi állami devizaforrás bevonását nem egyszerre, hanem több kötvénykibocsátás keretében fogja megvalósítani a magyar állam - jelezte egy bécsi konferencián a Reuters tudósítása szerint Kármán András. A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára megerősítette: idén már nem lesz devizakötvény-kibocsátás.

Utóbbi jelzés egyúttal azt is jelenti, hogy a jövő évre tervezett, az elmúlt évek tapasztalataihoz képest jelentősnek nevezhető devizakötvény-kibocsátásból nem hoznak idénre előre. Ilyen javaslat nem is érkezett, illetve finanszírozási oldalról nincs is rá szükség - jelezte Kármán a hírügynökség beszámolója szerint. A 2011-re a héten közzétett államadósság finanszírozási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés