Előfizetői tartalom

Csapkodás a forintpiacon - Minimális hozamcsökkenés

Portfolio
A mai kereskedésben többször is hirtelen forinterősödési, majd gyengülési hullámok váltották egymást, amelyek a nemzetközi befektetői hangulat kevésbé intenzív kilengéseit követték. A forint összességében a kedd délutáni szint közelében járt ma délután is az euróval szemben. Ma úgy tűnt, hogy a lengyel zloty rovására a forintvevők kerültek túlsúlyba a piacon. Az állampapírok másodpiacán minimális hozamcsökkenés következett be.

Reggel a mérsékelten kedvezőtlen nemzetközi befektetői hangulatban intenzív forintgyengülés bontakozott ki, az euróval szembeni jegyzések a kedd esti 277 körülről 279,5-ig ugrottak. Majd amint kissé javult a külpiaci hangulat, a forint is gyorsan talpra áll. Devizakereskedők a Portfolio.hu-nak ezt több tényezővel magyarázták:Kapcsolódó cikkünk2010.12.08 11:22Hirtelen visszahúzták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés