Előfizetői tartalom

Elkapkodták a kincstárjegyeket - Terv felett adott el az ÁKK

Portfolio
A mára 40 milliárd forintos kerettel meghirdetett 6 hetes futamidejű likviditási diszkontkincstárjegy aukción (D110525) összesen 169,45 milliárd forintnyi ajánlatot nyújtottak be az elsődleges forgalmazók. Az intenzív vételi érdeklődést látva az Államadósság Kezelő Központ 50 milliárd forintra emelte az elfogadott ajánlatok mennyiségét.

Az elfogadott ajánlatok hozama 5,93% és 5,97% között szóródott, amely mellett az átlaghozam 5,96%-os lett. Az ÁKK holnap 50 milliárd forintnyi 3 hónapos diszkontkincstárjegyet, majd csütörtökön a 3, 5 és 10 éves államkötvényekből összesen 45 milliárd forint értékben tervez eladni.A jelen írás nem minősül befektetési tanácsadásnak vagy befektetési ajánlásnak. Részletes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés