Előfizetői tartalom

Még 15 milliárdnyi kötvényt elvittek a befektetők délután

Portfolio
A délelőtti kötvényaukciókon a 3 és 5 éves papír iránti intenzív érdeklődés miatt nem-kompetitív tendereket is meghirdetett délutánra az Államadósság Kezelő Központ összesen 16,2 milliárd forint keretösszeggel, amelyre összesen 15,2 milliárd forintnyi vételi ajánlat érkezett. Ezeket a szabályok értelmében teljes mértékben kielégítette a kibocsátó a délelőtti aukciós átlaghozamok mellett.

Kapcsolódó cikkünk2011.04.21 11:54Terv felett adott el kötvényeket az ÁKKA délelőtti terv feletti, összesen 52,5 milliárd forintnyi értékesítéssel, illetve a délutáni eladásokkal együtt az ÁKK ma 67,7 milliárd forintnyi kötvényt dobott a piacra, ami lényegesen több mint a két héttel ezelőtti aukciós kör esetén, a gyengébb vételi érdeklődés miatt kialakult 45 milliárdos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés