Előfizetői tartalom

A magyar devizakötvényeket egyelőre nem bántják

Portfolio
A magyar országkockázati megítélés jelentősen romlott az utóbbi hetekben, az 5 éves magyar CDS-felár féléves csúcsra ért, a forint azonban az euróval szemben viszonylag jól tartotta magát. A 2008-2009-es válság tapasztalatai alapján érdemesnek tartottuk, hogy egy pillantást vessünk az 5 és 10 éves magyar devizakötvényeinkre.

Amint azt a magyar forintkötvényeknél tegnapi cikkünk alapján látjuk: itt nincs egyelőre érdemi eladási hullám, a devizakötvényeink hozamai csekély mértékben emelkedtek az utóbbi napokban. Nincs tehát "kitárazás" a magyar eszközpiacokból, de nagy kérdés, hogy ez mennyire lehet tartós.Kapcsolódó cikkünk2011.08.04Vihar előszele érte el MagyarországotA jelen írás nem minősül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés