Előfizetői tartalom

Stabilan akarja tartani a forint árfolyamát a kormány (2.)

Portfolio
A magyar kormány továbbra is elkötelezett az infláció csökkentése és az árstabilitás elérésében és tisztában van azzal, hogy a forint esetleges gyengülése inflációs következményekkel járna, hosszabb távon pedig nem javítaná az ország versenyképességét - ezt hangsúlyozta a Kormányszóvivői Iroda a Reuters tudósítása szerint.

A Kormányszóvivői Iroda szerint a kormánynak nincs árfolyamcélja és stabilitást szeretne a forint árfolyamában elérni. A Reuters az origo.hu mai cikkében megjelent információkkal kapcsolatban kérte ki az iroda hivatalos álláspontját és erre kapott választ. Az origo.hu azt írta, hogy a devizahitelesek megmentését célzó csomagokra egy vezető fideszes forrás szerint azért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés