Előfizetői tartalom

Mi lesz a forinttal az amerikai szakadék szélén? Ma kiderül!

Portfolio
Akár mély recesszió is kialakulhat jövőre az Egyesült Államokban, ha nem sikerül időben megegyezni a költségvetési szakadéknak nevezett automatikus megszorítások tompításáról. A félelmek erőteljesen rányomták a bélyegüket a részvény- és devizapiacokra is. Közben ott a görög és a spanyol mentőcsomag ügye, a kínai és a német gazdasági lassulás problémája. A következő, november 29-i Portfolio.hu Klub rendezvényünkön két meghívott szakértőnk áttekinti a főbb gazdasági kihívásokat és közben a piaci kilátásokról is hangsúlyosan beszél.
A rendezvény szponzora: Meghívott vendégeink: Kovács Krisztián, a Concorde brokerage és befektetési tanácsadási üzletágának vezetője Pápa Levente, az OTP Bank deviza- és kamatpiaci stratégája A rendezvény szponzorunknak köszönhetően ingyenes, de a részvételhez REGISZTRÁCIÓ szükséges. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik! HELYSZÍN: Hotel AQUINCUM...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái