Előfizetői tartalom

2011 óta nem művelt ilyet a forint - Mi áll a háttérben?

Portfolio
A Standard and Poor's csütörtöki bejelentése a magyar kilátásrontásról váratlan volt piaci elemzők szerint, ám a hitelminősítő indoklása nem meglepő. Egyes szakértők azt sem tartják kizártnak, hogy újabb figyelmeztetések érkezhetnek a többi hitelminősítőtől. Közben a forint sorozatban már a hatodik heti veszteségét könyveli el, amire 2011 októbere óta nem volt példa.

Tizennyolc hónapja nem látott heti gyengülési sorozatot szenvedett el a forint (sorozatban a hatodik hete esik) és közben a kötvényhozamok is emelkedtek, miután a Standard and Poor's csütörtökön negatívra rontotta Magyarország adósbesorolásának eddigi stabil kilátását - tudósít a Bloomberg.Kapcsolódó cikkünk2013.03.21Kemény kritikát kaptunk az S&P-től - Leminősítés is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés