Előfizetői tartalom

Tartja erejét a forint a külföldi hullámzás mellett

Portfolio
Péntek délutántól ma reggelig meglehetõsen kis mozgások jellemzték a bankközi forintpiacot, majd ahogy a londoni szereplõk a tegnapi munkaszüneti nap után újra bekapcsolódtak a kereskedésbe, rögtön gyengült a forint. Ez azonban csak átmeneti volt, az euróval szembeni jegyzések 298 felettrõl fokozatosan süllyedtek, kora délután pedig a forint igencsak belendült. A jegyzések 295,5-ig estek, majd oldalazás következett. Közben külföldön kifejezetten nagy volt a kockázati étvágy, a német DAX-index is történelmi csúcsra ért az S&P500 index után. Délután azonban kissé alábbhagyott a jókedv, a forint viszont megtartotta erejét. Ma lényeges makroadat sem hazánkban, sem külföldön nem jelent meg.

2013. május 07. 16:33 Megosztás Jó erőben maradt a forint A részvénypiaci hangulat délután 4 órától romlott valamelyest (természetes korrekció a nagy menetelés után), ez azonban a forintot nem gyengítette. Az euróval szembeni jegyzések 295,5-296...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés