Előfizetői tartalom

Rogán: A kajmán-szigeteki cég nem offshore

Portfolio
Egyre több ország területén válik elérhetővé a magyar letelepedési államkötvény - írta a Magyar Nemzet hétvégi számában. Eddig három vállalkozás kapott engedélyt a közvetítésre, egy kajmán-szigeteki, egy ciprusi és egy máltai. A Kajmán-szigetekre bejegyzett cég 40 ezer eurót kér minden letelepedőtől az ügyintézésért cserébe.

A parlament gazdasági és informatikai bizottsága eddig három vállalkozás számára engedélyezte a letelepedési államkötvény külföldi forgalmazását (minden országban csak egy céggel köthet szerződést az Államadósság Kezelő Központ): a Kajmán-szigeteken bejegyzett Hungary State Special Debt Fund, a Máltán alapított Discus Holdings Ltd. és a ciprusi Innozone Holdings Ltd....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés