Előfizetői tartalom

Ütik a régiót, 300-nál járt az euró

Portfolio
A tegnapi látványos zuhanás után csütörtökön délelõtt kis erõsödést produkált a forint, de délután újra beborult az ég a külföldi piacok felett, így a forint is ismét esett. Az euró jegyzései csaknem 300-ig emelkedtek, ami újabb egyhavi forint mélypontot jelent. Közben folytatódott a magyar kötvénypiacon a hozamemelkedési hullám, így a 10 éves hozamunk csaknem 6%-ig ugrott. Látni kell, hogy a forint mellett más térségi devizák és kötvénypiacok is erőteljes eladói nyomás alá kerültek, ez leginkább a Fed pénznyomtatási programjának lassítására/leállítására való felkészülés jegyében zajlik, illetve profitrealizálás is meghúzódik mögötte.

2013. június 06. 17:34 Megosztás Ütik a régiót, 300-nál járt az euró A forint nap végére kissé vissza tudott erõsödni az euróval szemben 300 közelébõl 298,5 körülig, a dollár kurzusa 226-nál, a svájci franké 241,5 körül jár. Az euróval...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés