Előfizetői tartalom

Erősebb szintre kapaszkodott a forint

Portfolio
A tegnapi jelentõs gyengülés, majd nap végi erõsödés után ma viszonylag jó formában vágott neki a forint a napnak, és dél körül határozott erõsödést produkált. Ezzel az euróval szembeni jegyzések 295,5-ig süllyedtek, amelyet délután újra tesztelt az árfolyam. Tegnap még 301-nél is járt a kereskedés, azaz intenzív kilengéseknek vagyunk szemtanúi. Ezek az elõttünk álló napokban is fennmaradhatnak, mivel a külföldi hangulatban is nagy kilengések látszanak. Ennek oka egyrészt az, hogy a Fed felõl várt monetáris politikai változás még hozhat pozícióátrendezéseket, másrészt a török feszültség egyelõre beláthatatlan következményekhez vezethet, harmadrészt a német alkotmánybírósági meghallgatások mai körében is elhangozhatnak fontos üzenetek az EKB kötvényvásárlási programjával kapcsolatban.

2013. június 12. 16:08 Megosztás A "legnagyobbak" listáján Magyarország A forint tegnap óta látott intenzív erősödése mellett jelentősen, 16 bázisponttal 311 bázispontra mérséklődött Magyarország 5 éves szuverén csődkockázati árazása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés