Előfizetői tartalom

295 forint alatt az euró

Portfolio
A csütörtökre jellemzõ kedvezõ globális befektetõi légkör ma délelõtt újra romlásnak indult, de ez a forintot nem viselte meg érdemben. Délután egy markáns hangulatromlási periódust láttunk a fejlett részvénypiacokon, majd nap végén nagy felpattanás következett be, ez pedig új másfél hetes csúcsra ugrasztotta a forintot. A fokozott kilengések a nemzetközi pénz- és tõkepiacokon a hónap és negyedéves zárással, a pozíciók átrendezésével is összefüggött egyes makroadatok és jegybankári nyilatkozatok mellett. A forint a negyedév során bő 3%-ot erősödött az euróval szemben és ez egyúttal azt is jelenti, hogy a Bloomberg által követett 24 feltörekvő piaci deviza közül egyedül produkált felértőkelődést.

2013. június 28. 21:16 Megosztás Nincs nagy mozgás este Este negyed tíz óra tájban a négy és fél órával korábban elért 295 forint alatti szint környékén mozog az euró a vegyesnek mondható nemzetközi hangulatban. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés