FONTOS Az utolsó pillanatban kapta össze magát a NATO – Fordulat jöhet a háborúban?
 
Előfizetői tartalom

Kis gyengüléssel megúszta a forint

Portfolio
A szokásos befektetõi félelmek (Fed eszközvásárlási programjának lassítása, kínai gazdasági problémák) mellé még két fontosabb félelem is adódott tegnap este óta: az egyiptomi zavargások esetleges átterjedése más közel-keleti országokra, illetve a portugál kiigazítási program eetleges sikertelensége a kormányválság veszélye miatt. Utóbbi félelmek ma igen erõteljes félelmeket okoztak a nemzetközi pénz- és tõkepiacokon. A vezetõ tõzsdeindexek az esésbõl nem tudtak érdemben szépíteni nap végére sem, míg az euró talpra tudott állni egyhavi mélypontjáról a dollárral szemben. A forint a reggeli igen negatív hangulatban viszonylag kis eséssel megúszta, igaz a többi régiós devizát sem ütötték meg nagyon. A vegyesen sikerült amerikai makroadatok mellett a hangulat fokozatosan javult délután.

2013. július 03. 17:17 Megosztás Kis gyengüléssel megúszta a forint A reggeli mérsékelt forintgyengülés után napközben kisebb mozgások mutatkoztak a bankközi forintpiacon, amelyek mellett a magyar fizetõeszköz erõsödni tudott. Az euróval szembeni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés