Előfizetői tartalom

Nap végi forinthajrá, új csúcson a külföldiek állománya

Portfolio
Folytatódott ma a nemzetközi befektetõi hangulat javulása, ami most is segítette a forint erõsödését, így az euróval és a svájci frankkal szemben háromhetes csúcsra, illetve annak közelébe kapaszkodott délutánra. Közben az euró kéthavi mélypontra esett a dollárral szemben egy EKB felőli jelzés hatására. A fejlett részvénypiacok hangulatát nem rontotta az, hogy az IMF lefelé módosította az idei évi GDP-növekedési várakozásait a legfontosabb fejlett országokra. A legfrissebb, pénteki adat szerint új történelmi csúcsra ért a külföldi befektetõk magyar állampapír állománya.

2013. július 09. 17:27 Megosztás Nap végi forinthajrá, új csúcson a külföldiek állománya A délután második felében 292,5 körülrõl gyengülni kezdett a forint az euróval szemben 293,5-ig, majd nap végére újra 292,5-ig kapaszkodott vissza a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés