Előfizetői tartalom

Nyomás alatt maradt a forint

Portfolio
Az újabb kormányzati devizahiteles mentõcsomagról eddig érkezett információk egyértelmûen rányomták a bélyegüket a forint árfolyamára szerdán és csütörtökön, de ezt eddig a kifejezetten jó fejlett részvénypiaci hangulat jórészt korlátozni tudta. Mivel egyrészt egyre inkább esélyes a fejlett részvénypiacokon a korrekció, ezért eleve veszélyt jelenthet a forintra. Másrészt az OTP részvényeinek mai hanyatlása, illetve Orbán Viktor kormányfõ válságadókkal kapcsolatos kijelentése (hosszú ideig velünk maradnak) szintén hozzájárulhat a forint gyengüléséhez. Délelõtt a forint hirtelen újra gyengülni kezdett és 296-nál új másfél hetes mélypontra esett az euróval szemben. A nap végéhez közeledve továbbra is nyomás alatt maradt a magyar fizetőeszköz.

2013. július 19. 19:30 Megosztás Az amerikai nyitás sem hozott enyhülést a forint piacára Továbbra is 296-nál mozog a forint az euróval szemben, azaz a hazai börze zárását követően is nyomás alatt maradt a magyar fizetőeszköz. A dollár kurzusa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés