Előfizetői tartalom

300 körül ragadt az euró Puytin fenyegetésére is

Portfolio
A kiemelten fontos ma délután fél hármas amerikai munkaerõpaici adatok elõtt kiváró hangulat uralkodott a nemzetközi pénz- és tõkepiacokon, így a forint is csekély elmozdulásokat mutatott kora délutánig az euróval szemben. Aztán az összességében csalódást keltõ amerikai adatokra ugrott egyet a forint, az euróval szembeni jegyzések átmenetileg 300 alá is benéztek. Az adatoknak leegyszerûsítve az volt a tétje, hogy a Fed másfél hét múlva bejelenti-e az eszközvásárlási programjának leállítását. Míg ezt emésztette a piac, addig csaknem hidegháborús kijelentést tett Vlagyimir Putyin a szíriai konfliktus kapcsán, amelyre zuhanni kezdtek a résazvénypiacok és a fedezékbe vonulás más piacokon is látszott. A forint azonban csak csekély gyengülést mutatott.

2013. szeptember 06. 17:07 Megosztás Visszatépték a piacokat, 300 felett ragadt az euró Az amerikai részvénypiacok arra a szintre visszaemelkedtek, ahonnan zuhanni kezdtek Putyin Szíriát támogató nyilatkozata hatására. A devizapiacokon azonban nem ennyire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés