Előfizetői tartalom

Nap végén lendületbe jött a forint

Portfolio
Péntek déltõl ma reggelig alig láttunk mozgást a forint euróval szembeni árfolyamában, de mivel délelőtt még mindig borongós volt a nemzetközi befektetõi hangulat, ezért fokozatosan elgyengült a magyar fizetõeszköz is más feltörekvő piaci devizákkal együtt. Kora délután már 300,5 körül is láttuk az eurót, ami másfél hetes forintmélypontot jelentett, de a vártnak megfelelõ mai MNB-vágás hírére (20 bázisponttal 3,60%-ra csökkenõ ráta) előbb megállt a forintesés, majd a markáns nap végi amerikai részvénypiaci hangulatjavulás hatására a forint is lendületbe jött késő délután.

2013. szeptember 24. 17:19 Megosztás Nap végén lendületbe jött a forint Az egyre negatívabb amerikai részvénypiaci hangulat délután 4 óra körül látványos fordulatot mutatott, ez pedig világszerte újra javítani kezdte a befketetõk kockázati étvágyát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés