Előfizetői tartalom

Az ötéves gyermeknek is lehet még babakötvényt venni

Portfolio
Az első sorozatú babakötvényt azok szülei is megvehetik a futamidő alatt, akik gyermeke jelenleg már például 5 éves - mondta el a Portfolio.hu tisztázó kérdésére Borbély László András. Az Államadósság Kezelő Központ általános vezérigazgató-helyettese egyértelműsítette a babakötvények egyes sorozatainak szabályát, illetve azt is, hogy hogyan kamatozik a speciális kötvény, azaz hogyan kapja majd meg a megtakarító az átlagos infláció feletti három százalékpontos kamatprémiumot.

Kapcsolódó cikkünk2013.10.21Végre itt az igazi babakötvény!2013.10.22Orbán az új kötvényről beszéltAz új, 19 éves futamidejű babakötvény konstrukció első sorozatából (2032/S) azok vásárolhatnak idén december 2-től, akik gyermeke 2014. január 31-ig látja meg a napvilágot. Borbély László András elmondása szerint ebbe a körbe azon szülők gyermekei is beletartoznak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés