Előfizetői tartalom

Visszapattant a forint

Portfolio
Míg a nagy devizákban tegnap délután és este jelentõs kilengések voltak az Európai Központi Bank és a Fed felõl érkezett hírek hatására, addig a forint szinte meg sem mozdult, az euróval szemben végig a 298,5-299 körüli szûk tartományban ingadozott. Ma reggel viszont a vártnál sokkal jobb magyar GDP-adatra erõsödéssel reagált, a jegyzések 298 alá buktak, igaz ez csak átmeneti lelkesedés volt. Ma is intenzív mozgásokra készülhetünk akkor, ha Janet Yellen Fed-elnökjelölt ma délutáni parlamenti bizottsági meghallgatásán olyan részletek is kiderülnek a személyes monetáris politikai álláspontjáról, amelyek a tegnap este váratlanul kitett beszédébõl nem derültek ki.

2013. november 14. 09:42 Megosztás Visszapattant a forint Egyelőre átmenetinek bizonyult a forint "lelkesedése" a jó magyar GDP-adatra, hiszen a jegyzések gyorsan visszaemelkedtek 298,5 körülig az euróval szemben. Ebben a visszagyengülésben (297,6-ról)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés