Előfizetői tartalom

Újra 300 alá bukott az euró

Portfolio
Reggel mérsékelten borongós hangulatot okozott a világ tõzsdéin az, hogy háromhavi mélypontra bukott a kínai HSBC feldolgozóipari beszerzési menedzser index, majd a vegyes európai adatok után délelõtt látványos emelkedés bontakozott ki. Ez már eleve erõsítette a forintot, de a Kúria felõl kora délután megjelent döntések a devizahiteles témában hirtelen ugrást váltottak ki, az euróval szemben 299-nél kéthetes csúcsra ért a forint. A piacokon általános fellélegzés fogadta a legfõbb bírói szerv döntéseit (iránymutatását), igaz délután Rogán Antal Fidesz frakcióvezetõ szavai újra elbizonytalanodáshoz vezettek. Kora este újra a 300-as szint alá bukott az euró jegyzése a bankközi piacon, azaz kéthetes csúcs körül tér pihenőre a forint.

2013. december 16. 17:56 Megosztás Újra 300 alá bukott az euró Kora este újra lendületbe jött a forint: az euróval szembeni jegyzések ismét a 300-as szint aláb buktak 299-299,5 közöttig. A dollár jegyzései 217,5 körül, a svájci franké 245 körül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés