Előfizetői tartalom

Nap végén lefordult 300-ról az euró

Portfolio
Miközben a nemzetközi pénz- és tõkepiacokon szerda este nagy kilengéseket okozott a Fed váratlan bejelentése, aközben a forint akkor stabil maradt, míg ma délelõtt a viszonylagos külföldi nyugalom mellett esni kezdett. Az euróval szembeni jegyzések reggel még 298 körül háromhetes forintcsúcsot jeleztek, kora délután azonban 300-nál is járt a kereskedés, de nap végére kissé erősödni tudott a forint. Ma a nyugat-európai részvénypiacokon határozottan javult a hangulat, a dollár erõsödése viszont elakadt a vezetõ devizákkal szemben.

2013. december 19. 17:24 Megosztás Nap végén lefordult 300-ról az euró A 300-as technikai szint megállította a forint esését, és késő délután 299-299,5 körülig vissza tudott süllyedni az árfolyam. A dollár egész nap nem tudott érdemben elmozdulni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés