Előfizetői tartalom

Könnyen eladták a lengyelek a 10 éves kötvényt

Portfolio
A délelőtt elindított 10 éves euróalapú lengyel államkötvény nemzetközi kibocsátása már le is zárult és a papírt az irányadó euró midwap felett 87 bázispontos felárral árazták be - tudósított a Reuters. Ez azt jelenti, hogy mintegy 3%-os kamatláb mellett tudott 2 milliárd eurónyi forrást bevonni a lengyel adósságkezelő a bő 4 milliárd eurónyi vételi ajánlatból.

10:45 A lengyel adósságkezelő ma délelőtt mandátumot adott négy nagy nemzetközi banknak, hogy euróban denominált 10 éves államkötvény kibocsátást szervezzen meg a mai napon. A Reuters információi szerint a papírra az előzetes ársávot az irányadó euró 10 éves midswap felett 90-95 bázispontos felárral határozták meg. A mandátumot a papír kibocsátásának megszervezésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés