Előfizetői tartalom

Nincs dráma a piacokon a krími szakadás láttán

Portfolio
A főbb devizapárokban és határidős részvényindexekben nem mutatkozik érdemi elmozdulás péntek estéhez képest a vasárnap magyar idő szerint késő éjszakai állapot szerint, azaz a vártnak megfelelő krím-félszigeti népszavazási eredmény az első reakciók szerint nem rontotta tovább az egyébként borús nemzetközi pénz- és tőkepiaci hangulatot.

Az euró/dollár kurzus kissé az 1,39-es szint felett, a dollár/jen 101,3 körül, a svájci frank/dollár pedig 0,8720 körül, azaz nagyjából stabilan folytatja a kereskedést péntek estéhez képest. A piaci hangulatra szintén fokozottan érzékeny ausztrál dollár/amerikai dollár devizakeresztben sem látszik érdemi mozgás (minimálisan 0,90 felett ragadt a jegyzés). Az amerikai határidős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés