Előfizetői tartalom

Kitart a forint az ukrán harcok hallatán is

Portfolio
Bár továbbra is ijesztő hírek érkeznek Kelet-Ukrajnából, de ez szélesebb értelemben a piacokat ma reggel a jelek szerint nem különösebben aggasztja, hiszen a tegnap délutáni-esti szintek körül láthatjuk az árakat a különböző eszközosztályokban. Ugyanígy a forintnál sem látunk érdemi mozgást, bár ma az ukrán fejlemények mellett már számos makroadat is megmozgathatja majd a piacokat.

Kapcsolódó cikkünk2014.04.15Fegyverropogás és robbanások Kelet-UkrajnábanHétfőn napközben a borongós hangulatban bő egyhetes mélypontra süllyedt a forint az euróval szemben 308 körül, majd délutántól javult a hangulat, noha a nagypolitikában inkább csak feszültebbé vált a helyzet. Este újra telefonon egyeztetett egymással Barck Obama amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés